Na een zomer vol vooral buiten activiteiten zoals het Kazub schaak toernooi en de Open Ginnekense blufpokerkampioenschappen, is weer volop te beleven bij Café het Ginneken de komende tijd.

Op 22 Oktober is er een fantatisch optreden van de nostalgische swingfolk groep Navanant met druipende drankliederen die worden afgewisseld door tranentrekkende ballades en zangen van de zoute zee...

 

Even voorstellen: 

Gorie "Govaert/Govardus/Joeri" Hendrikx: snaredrum, de bodhran, triangel, rasp, het eitje en het bestek, 

 

Motell "Motje/king Moto/the voice of zeeland":  lead vocals, strings, whistles

Kees "KennyMcKleenex/Corneille" Schoone:Toetsenbeul, 120 aanslagen per minuut 

 

Gerlach "Gerlachio" Hoogers: (doedel-)zakkenblazer, whistles, bestek

 

John "Hoppo/Hoppie/Johnnyboy" Hop : (trek-)zakken- en tranentrekker

 

Ger Dinnissen elektrische snarenbas. Swing is zijn ding!

 

Dit belooft een gigantische swing middag te worden...... en dansen en meezingen mag!! 

 

Op 12 November verzorgd Jazz for fun op het progamma, deze Het repertoire van deze 11-koppige formatie bestaat uit swingende muziek van o.a. Sammy Nestico, Miles Davis, Duke Ellington, Herbie Hancock en vele anderen, van klassieke tot huidige jazz. Ook latin- en funkstukken staan op het repertoire..... heerlijk!

 

 

Bezetting: Cindy Dillisse (voc), Jan Geers (p), Jan Pruijsten (b), John van der Wal (dr), Han Vermeulen (vib), Frits van de Horst (tb), Ben Jongerius (tp), Tamara Coenradi (fl), Mark van Dun (as), Hans Burger (ts)

 

Het  volgende optreden is van Thuesday Live en wel op 3 december. Deze redelijk nieuwe formatie hebben elkaar in een ongelofelijk tempo "gevonden"en spelen nu de sterren van de hemel alsof ze al zolang optreden als de Stones!

Na een snel ingelast optreden tijdens een geweldig tuin feest ter ere van de verjaardag van één van de bandleden, konden wij van cafe het Ginneken na het horen van de fantastische covers niets anders zeggen dan jullie moeten komen optreden voor ons publiek!

 

Tijdens de feestdagen pakken we uit!

 

Op zondagmiddag 17 december geeft ons huiskoor de Zuiderlingen weer een fatatisch kerstshow! tijdens de repetities is gebleken dat er weer zeer nostalgisch kerst nummers ter gehoren zullen worden gebracht maar ook volle bak swing.....cafe is open vanaf 14.00 uur. zorg dat je op tijd binnen bent.......

 

 Over Traditie gesproken: 22 december The B-Tones, jawel weer met een spetterende kerstshow speciaal samengesteld voor café het Ginneken!

 Martin van Riel , Bernard Sterk, Martin Zandstra en Raymond Merkx spelen op geweldige wijze nummers van "The Fab Four" maar ook :The Stones, The Kinks, Them, The Beach Boys en The Monkees.

Oude tijden herleven........op de dansvloer.     Rock and Roll maar vooral veel BEAT Yeah Yeah Yeah!!!

Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnenvallen en ter sprake

brengen! Mailen kan natuurlijk ook! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en optredens stuur dan even een mailtje!

Nieuw in Café het Ginneken! Open Podium!

,
band Na het geweldige succes van vorig jaar gaan door in het volgende seizoen met een open podium (avond) die minimaal één keer per maand plaats gaat vinden op de vrijdag avond of de zondagmiddag.

Café het Ginneken biedt u de gelegenheid om uw muziek ten gehore te brengen aan familie vrienden bekenden en liefhebbers.
Speelt u in een bandje of zingt u (al dan niet in een koor) en lijkt het je wel wat neem dan even contact met ons op.
Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnelopen maar mailen kan natuurlijk ook! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

optreden buiten

beslotenfeest