Tradities moeten ook geboren worden.... en daar gaan we aan meewerken.....en wel met Bluesin' Around! een groot aantal cafés

in het Ginneken hebben op zondag middag14 oktober de deuren geopend voor met ieder een eigen bluesband.

Deze Blues-middag gaat in café het Ginneken verzorgt worden door de professioneele band The Bluestalkers!

Het café is vanaf 15.00 uur geopend en na afloop wellicht nog even de beentjes van de vloer zoals u van ons gewend bent na een optreden.

 

Op 28 oktober verzorgd één van onze huiskoren het grote Leughen een geweldige voorstelling onder de bezielende leiding van John Koolen.

in de pauze en na afloop gaan we ook nog even flink swingen!

 

Op veler verzoek.... recht van de rechtbank... CU in Court een fantastiche band met 2 geweldige zangeressen. deze pop coverband zorgt voor een ongeloofelijke sfeer waarbij niemand stil kan staan of zitten.

 Het optreden vind plaats op zondagmiddag 4 november ,ook hier gaat het café om 15.00 uur open, wegens te verwachte drukte zorg dat je op tijd binnen bent.

 

Voor de liefhebbers van het groene laken.... ons fameuze invitatie driebanden biljart tournooi gaat weer van start op maandag 5 november.

kom gerust eens een keertje kijken hoe het wel of niet moet...... er word de gehele maand november en december gespeelt rond borreltijd.

de finale zal plaats vinden op 23 december.

 

Op 11 november pakken we flink uit met de jaarlijkse voorstelling van ons buurtkoor de zuiderlingen met deze keer met medewerking van Navanant de geweldige Ierse folkband uit breda. Het koor heeft een geweldig nieuw repetoir die ze graag voor u ten gehoren willen brengen.

 

 

Ook in November staat er weer op een vrijdagavond er weer op veler verzoek een ouderwtse dansavond vanaf 20.00 uur!

Back to the 60's 70's en 80s ! nummers van o.a :

Rolling Stones, CCR, Viola Wills Marianne Rosenberg, Bee Gees, Fleetwood Mac, Shocking Blue, Tavares, Los Bravos, Elvis Presley Gloria Gaynor, Abba etc..de exacte datum volgt nog!

 

Op het progamma voor de komende tijd staan o.a :

 The B-Tones

BAUFORT

voorstelling de zuiderlingen

voorstelling de turfschippers

Bluesconection

 

Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnenvallen en ter sprake

brengen! Mailen kan natuurlijk ook! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en optredens stuur dan even een mailtje!

Nieuw in Café het Ginneken! Open Podium!

,
band Na het geweldige succes van vorig jaar gaan door in het volgende seizoen met een open podium (avond) die minimaal één keer per maand plaats gaat vinden op de vrijdag avond of de zondagmiddag.

Café het Ginneken biedt u de gelegenheid om uw muziek ten gehore te brengen aan familie vrienden bekenden en liefhebbers.
Speelt u in een bandje of zingt u (al dan niet in een koor) en lijkt het je wel wat neem dan even contact met ons op.
Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnelopen maar mailen kan natuurlijk ook! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

optreden buiten

beslotenfeest