Op zondagmiddag 17 december gaf ons huiskoor de Zuiderlingen weer een fatatisch kerstshow! met zeer nostalgisch kerst nummers daarna was het als vanouds  ook volle bak swing.....

 

 In het nieuwe jaar trappen we af met eeen nieuwjaars concert van de Turfschippers, en wel op zondag middag 7 januari ,een modern shantykoor met naast huiverinwekkende ballades ook de polonaise zal inzetten met enkele onvervalste meezingers........ café open om 14.00 uur!

 

En dan is het alweer bijna carnaval.....

Om in de stemming te komen hebben we een optreden van de opjuiners één van de oudste cartavalskapellen van het kielegat!

het belooft weer een gezellige bedoeling te worden en wel op zondag 21 jauari ook dan is het café geopend om 14.00 uur!

 

Carnaval in café het Ginneken barst weer van de tradities:

 

Op donderdag 8 februari trappen we af met dé inbloasavond van onze eigen huiskapel Ampasant, samen met een ruim aanbod aan kapellen en ook zullen de hoogheden: Mijheer de Baron van het Ginneken en prins Carnaval van het kielegtat hun opwachting maken.

 

Vrijdag s middags zijn de scholen en kinderen aan de burt met een heuse kindermiddag, savonds is er weer het rondje kielegat.

 

Op zaterdag middag is het tijd voor Nostalgie: in den bezopen Mossel, een thema van jaren geleden van Het Klapcot.

Het belooft een fantatische Carnavals middag te worden met medewerking van de DJ's die ook in het Klapkot draaiden Géén skihut muzuiek maar liever een bloemetjes godijn! voor deze middag dien je wel kaartjes te kopen á € 7,50, hiervoorkrijg je 2 consompties en een versnapering.

kaarten verkrijgbaar in het café en bij Roots mail music op de van goorstraat 14 breda

 

Na dit feestje begint rond 21.00 uur meteen het Carnabal, hét feest van de Boerensocieteit met medewerking van een groot baantal kapellen.

 

Zondag beginnen de Juinen met hun traditioneele ontbijt in ons cafe, daarna zullen de holle vaten een middag/avond organiseeren aangevuld met later Glupo! en andere kapellen. het belooft een spektakel te worden vol is vol

Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnenvallen en ter sprake

brengen! Mailen kan natuurlijk ook! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en optredens stuur dan even een mailtje!

Nieuw in Café het Ginneken! Open Podium!

,
band Na het geweldige succes van vorig jaar gaan door in het volgende seizoen met een open podium (avond) die minimaal één keer per maand plaats gaat vinden op de vrijdag avond of de zondagmiddag.

Café het Ginneken biedt u de gelegenheid om uw muziek ten gehore te brengen aan familie vrienden bekenden en liefhebbers.
Speelt u in een bandje of zingt u (al dan niet in een koor) en lijkt het je wel wat neem dan even contact met ons op.
Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnelopen maar mailen kan natuurlijk ook! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

optreden buiten

beslotenfeest