Café het Ginneken
zoekt per direct : een reprsentatieve gastvrouw om ons team te versterken, het gaat om ongeveer 20 uur in de week vooral in de middaguren, ervaring is beslist geen must maar is natuurlijk wel een pré, voor de invulling van de uren zijn wij zeer flexibel......

mocht je een leuke moeder, aardige buurvrouw of jonge oma kennen die graag iets bij zou willen verdienen dan horen wij het graag!

kom geheel vrijblijvend een keertje binnen lopen of bel: 06-53794141

 

 

Nieuw: We starten na carnaval iedere laatste vrijdag van de maand namelijk de staat er weer op veler verzoek een ouderwetse dansavond 29 maart vanaf 20.00 uur!

Back to the 60's 70's en 80s ! nummers van o.a :

Rolling Stones, CCR, Viola Wills Marianne Rosenberg, Bee Gees, Fleetwood Mac, Shocking Blue, Tavares, Los Bravos, Elvis Presley Gloria Gaynor, Abba etc..!

voor iedereen van 27 tot 72 jaar! iedereen die wel eens een feestje bij ons heeft meegemaakt weet dat we iedereen aan het dansen krijgen.......

 

Op zondag 31 maart is er weer het jaarlijks optreden van de Lappen vol smart, een middag met geweldige meezingers! na een aantal keren te hebben opgetreden in ons café gaven de dames aan dat ze het zo gezellig vonden dat ze dit seizoen bij ons zijn gaan repeteren, wij zijn er trots op dat wij de lappen nu een huiskoor mogen noemen.

Het geheel uit dames bestaande koor zal worden begeleid door Jan-Willem, Jettie en Rene. het optreden begint om 15.30 uur

Binnekort in dit theater: een heus rock optreden van BILL DISNEY en wel vrijdag avond 5 april

Het repertoire omvat een ruime selectie van tijdloze classic pop/rockcovers

voornamelijk uit de jaren 80 en 90.  Liefhebbers van o.a. Huey Lewis, Genesis, David Bowie, Van Halen, Muse,

Guns ’n Roses, INXS, Gary Moore, Whitesnake en de Golden Earring kunnen hun hart ophalen.

Zin in een avond goede live muziek? We zien je graag!

 

Op zondag middag 14 april staat voor de eerste keer een optreden van Clay Avenue op stapel, een jazzfunk formatie  (

drums, gitaar, bas en toetsen en zang). Zij zingen mooie  jazz en soms funk.

 

Ze zijn terug!! de Dirty Dozen, na jarenlange afwezigheid konden ze het toch niet laten. En waar beter hun revival vieren als bij ons in het café?

en wel op de 2e paasdag 22 april tijdens Jazzin Around.

het belooft een fantastische happening te worden waar oude vrienden elkaar weer zullen zien en wellicht een dansje te wagen

 

In mei staat onder andere een optreden van twice dice op de rol een swingmiddag voor iedereen.

 

  

Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnenvallen en ter sprake

brengen! Mailen kan natuurlijk ook! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en optredens stuur dan even een mailtje!

Nieuw in Café het Ginneken! Open Podium!

,
band Na het geweldige succes van vorig jaar gaan door in het volgende seizoen met een open podium (avond) die minimaal één keer per maand plaats gaat vinden op de vrijdag avond of de zondagmiddag.

Café het Ginneken biedt u de gelegenheid om uw muziek ten gehore te brengen aan familie vrienden bekenden en liefhebbers.
Speelt u in een bandje of zingt u (al dan niet in een koor) en lijkt het je wel wat neem dan even contact met ons op.
Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnelopen maar mailen kan natuurlijk ook! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

optreden buiten

beslotenfeest