Op 10 februari was er  de band de 6-koppige band KRUXIAAL ze hebben  de verwachtingen  meer dan waargemaakt mede dankzij   het aanwezig zijnde grote vrienscharen        Met de bekende opstelling: drummer, bassist, gitarist, toetsenist, saxofoon en zanger. (toetsenist en zanger blazen ook trombone)

 

 

Nieuw: We starten na carnaval iedere laatste vrijdag van de maand namelijk de staat er weer op veler verzoek een ouderwetse dansavond 29 maart vanaf 20.00 uur!

Back to the 60's 70's en 80s ! nummers van o.a :

Rolling Stones, CCR, Viola Wills Marianne Rosenberg, Bee Gees, Fleetwood Mac, Shocking Blue, Tavares, Los Bravos, Elvis Presley Gloria Gaynor, Abba etc..!

 

 

Carnaval 2019 We trappen traditineel af met de alom bekende inblaosavond van ons huiskapel AMPASSANT! en wel op donderdagavond 28 februari vanaf 20.00 uur.

met medewerking van verschillende kapellen en uiteraard ook een bezoek van meneer de Baronen zijn gevolg.

 

Ook op vrijdag 1 maart zal de avond naast ons carnavals clipcafe weer ondersteund worden door verschillende bandjes en kapellen.

 

Zaterdag middag 2 maart Pakken we flink uit met Vic's carnabal: de conaiseur van carnavals muziek Vic van de Reijt Carnavals muziek van toen.......

kaarten zijn verkrijgbaar achter de bar van café het Ginneken vanwege verwachte grote drukte wacht niet te lang met de aanschaf van een kaartje voor € 10,00 inclusief 3 consupties en een heerlijk broodje!

 

Zaterdag avond verzorgt onze huisband Glupo een geweldig feest met o.a Gekkenwerk, Satu, Misere, en de Kanibalen

 

Zondagmiddag is er de aloude traditie van het ontbijt van de Juinen waarna de Bokken en de hole vaten aansluiten en de middag weer tot een geweldig traditioneel feest gaan maken.

 

Binnekort in dit theater: een heus rock optreden van BILL DISNEY en wel vrijdag avond 5 april

Het repertoire omvat een ruime selectie van tijdloze classic pop/rockcovers

voornamelijk uit de jaren 80 en 90. 

Liefhebbers van o.a. Huey Lewis, Genesis, David Bowie, Van Halen, Muse,

Guns ’n Roses, INXS, Gary Moore, Whitesnake en de Golden Earring kunnen hun hart ophalen.

Zin in een avond goede live muziek? We zien je graag!

 

Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnenvallen en ter sprake

brengen! Mailen kan natuurlijk ook! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en optredens stuur dan even een mailtje!

Nieuw in Café het Ginneken! Open Podium!

,
band Na het geweldige succes van vorig jaar gaan door in het volgende seizoen met een open podium (avond) die minimaal één keer per maand plaats gaat vinden op de vrijdag avond of de zondagmiddag.

Café het Ginneken biedt u de gelegenheid om uw muziek ten gehore te brengen aan familie vrienden bekenden en liefhebbers.
Speelt u in een bandje of zingt u (al dan niet in een koor) en lijkt het je wel wat neem dan even contact met ons op.
Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnelopen maar mailen kan natuurlijk ook! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

optreden buiten

beslotenfeest