Op zaterdagavonden is er de unieke gelegenheid om het gehele café te gebruiken voor uw feest of partij vanaf 70 tot 180 personen Wij reken hiervoor geen zaalhuur!
En vrijwel alles is mogelijk van themafeest tot Bruiloft of een verjaardag, versiering, muziekvoorkeuren of live-bands.

Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze prachtige terrastuin met onze geheel ingerichte buitenbar uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een geheel verzorgde BBQ.

Wij rekenen dus geen huur voor het geven van een feest, om een indruk te geven van de prijzen die wij hanteren van de drankjes: 

Voor een groot (Ribbel) glas bier: € 2,50 
Voor een klein flesje fris: € 2,20
Voor een mooi groot glas wijn: € 3,50
En voor een kopje koffie of thee: € 2,00

Voor feesten boven de 100 personen bieden wij een gepaste korting aan!

Voor een uitgebreidere prijslijst of voor de mogelijkheid tot afkoop neemt gerust contact op of nog beter: loop een keertje binnen.

Café het Ginneken beschikt over een zeer professionele horecakeuken (zie ook elders op deze site) en verzorgt alle catering in eigen beheer. Dit kan variëren van een simpelere Bittergarnituur of een blokje kaas tot luxe toastjes en “fingerfood” tot prachtige warme of koude buffetten. In overleg met onze keukenbrigade kunnen wij vrijwel in al uw wensen voorzien.

Naast de grote feesten op de zaterdag avonden is er natuurlijk ook de mogelijkheid op andere avonden bijvoorbeeld vrijdagavond of zondagmiddag tot het geven van een borrel of receptie of met een kleiner gezelschap een feestje te vieren in een van onze zaaltjes voorzien van een eigen bar.

De zaaltjes in café het Ginneken zijn uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties hiervoor hebben wij verschillende faciliteiten zoals een beamer die op iedere laptop of computer aangesloten kan worden en eventueel een flip-over.

Roken
U hebt het waarschijnlijk wel meegekregen het nieuwe rookbeleid!

Café het Ginneken heeft speciaal voor rokers een prachtige rookkamer gemaakt compleet met openhaard!
Ook bij feesten en partijen kan er in onze rookkamer worden gerookt dus uw gasten hoeven niet naar buiten!

Voor uitgebreidere informatie kunt u altijd mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 06-53794141 of 076-5651284 of kom eens langs: Ginnekenweg 247 4835NB Breda

lijn_vert.png

feest hetginneken

 bruiloft1
bruiloft2