Willem van der Hoeve (ex-voorzitter NAC)
: Ik was al met onze optieclub Lourdess thuis in café het Ginneken, voor mijn 65e verjaardag had mijn vrouw een suprise-party georganiseerd het was fantastisch verzorgd......

Job Baarense: We kwamen al vaak met de buurenclub een biertje drinken bij cafe het Ginneken,  ik vierde heir mijn 40 ste verjaardag. Mijn gasten praten er nu nog over een fantastich feest! heerlijk gedanst! 

Frank Thompson (Administratie kantoor Thompson):   Mijn verjaardag is in de zomer en in café het Ginneken wist ik dat ze een prachtige terras tuin hebben met buitenbar dus was de keuze snel gemaakt, prima hapjes en drankjes voor herhaling vatbaar!


 Esther : Na her en der te hebben rond gekeken om onze bruiloft te vieren zijn we bij café het Ginneken beland daar hebben wij geen minuut spijt van gehad, het was echt een dag om nooit te vergeten alles was super van het diner tot de muziek geweldig!

Will Hensen voorzitter BCV :   Samen met mijn maat werden wij 100 jaar tijd voor een groot feest, ook voor 200 mensen geen probleem voor café het Ginneken, het was één groot swing festijn, onze vrienden praten er nu nog over!

Buurvrouw Bep: Nadat ik een jaar geleden in Breda kwam wonen pal naast café het Ginneken toen in de zomer het Huiskoor een keer aan het repeteren was in de tuin ben ik mij hiervoor gelijk gaan aanmelden later heb ik een klein feestje gegeven met een fantastisch stamppot-buffet voor mijn gasten Heerlijk!