Feesten en Partijen

Op zaterdagavonden is er de unieke gelegenheid om het gehele café te gebruiken voor uw feest of partij vanaf 80 tot 180 personen.
Wij reken hiervoor geen zaalhuur! In de maanden maart tot en met september verzorgen wij op vrijdagavond ook graag uw feest of feestje!
En vrijwel alles is mogelijk van themafeest tot Bruiloft of een verjaardag, versiering, muziekvoorkeuren of live-bands.

Feesten en Partijen in Café Het Ginneken

bruiloft1 bruiloft2
Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze prachtige terrastuin met onze geheel ingerichte buitenbar uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een geheel verzorgde BBQ.

Wij rekenen geen huur voor het geven van een feest. Voor feesten boven de 100 personen bieden wij een gepaste korting aan!

Voor een uitgebreidere prijslijst of voor de mogelijkheid tot afkoop neemt gerust contact op of nog beter: loop een keertje binnen.

Café het Ginneken beschikt over een zeer professionele horecakeuken (zie ook elders op deze site) en verzorgt alle catering in eigen beheer. Dit kan variëren van een simpele bittergarnituur of een blokje kaas tot luxe toastjes en “fingerfood” tot een puntzakje verse frietjes in samenwerking met "frituur Christ" tot prachtige warme of koude buffetten. In overleg met onze keukenbrigade kunnen wij vrijwel in al uw wensen voorzien.

Naast de grote feesten op de zaterdag avonden is er natuurlijk ook de mogelijkheid op zaterdagmiddag of op een andere avonden bijvoorbeeld vrijdagavond of zondagmiddag tot het geven van een borrel of receptie of met een kleiner gezelschap een feestje te vieren in een van onze zaaltjes voorzien van een eigen bar of lopende bediening.

De zaaltjes in café het Ginneken zijn uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties hiervoor hebben wij verschillende faciliteiten zoals een beamer die op iedere laptop of computer aangesloten kan worden en eventueel een flip-over.

Voor uitgebreidere informatie kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53794141 of 076-5651284 of kom eens langs: Ginnekenweg 247 4835NB Breda.