Winterconcert van De Zuiderlingen zondag 15 december 15.30uur.

Winterconcert De Zuiderlingen

 Gemengd Koor De Zuiderlingen

Op zondag 15 december, om 15.30uur, geeft het koor De Zuiderlingen hun Winterconcert. In 2012 zijn De Zuiderlingen opgericht door vier mensen uit Breda-Zuid na een ontmoeting op het Valkeniersplein. Zij wilden een gemengd koor met een breed repertoire, waar het plezier in het zingen van afspat.
In 2013 werd gestart met 14 leden, een aantal dat inmiddels gegroeid is naar 35 leden! Het koorrepertoire van De Zuiderlingen is sinds de oprichting altijd breed van opzet geweest. Het repertoire loopt van Renaissance, Romantiek via Engelse koorzang naar meer jazzy- en popnummers (vanaf de jaren ’60). Ook de Folk en Traditionals ontbreken niet in ons repertoire.

 

Toegang gratis.

 Meer weten over de Gemengd koor De Zuiderlingen?

 
 

Beat bij Toon met de B-Tones vrijdag 20 december 21.00uur.

Beat bij Toon met de B-Tones

 The B-Tones

Op vrijdag 20 december, om 21.00uur, is het tijd voor stampende Beat. De B-Tones komen dan weer bijtanken en inmiddels weet je waarschijnlijk al wat dat betekent. Begin de avond met een lekkere stamppot om daarna in het café al je energie kwijt te kunnen. Het gaat weer spetteren. Geen mooiere aanloop naar de feestdagen dan eerst te genieten van de B-tones met hun hartverwarmende vertolkingen van de Beat-muziek uit de jaren '60. Covers en zelf geschreven, van Beatles tot Kinks, alles voor de fans van de jaren '60.

Toegang gratis, maar vol is vol!

 Meer weten over de B-Tones?

 
 

Optreden van De Turfschippers en Navenant zondag 5 januari 14.00uur.

De Turfschippers

 Ferme Folkgroep Navenant

We gaan weer knallen. Stemmen gesmeerd, (mee)zingen maar.

Op zondag 5 januari, om 14.00uur, verzorgen gemengd shanty-wereldliederenkoor De Turfschippers en Ferme Folkgroep Navenant een ongekend optreden. Muziek met een knipoog door gelouterde muzikanten. Heerlijke zeemansliederen uit alle windstreken. Zeil mee met liederen in het Nederlands, Engels, Zuid-Afrikaans, Frans of Surinaams. Liever "druipende" drankliederen en tranentrekkende balades? Ook dat komt vandaag voorbij. Navenant speelt polka’s, jigs, gigues, reels, valses, andro’s en foxtrots chinoises.

 Toegang gratis.

 Meer weten over De Turfschippers of Ferme Folkgroep Navenant?

Nieuw: We starten binnenkort! Iedere laatste vrijdag van de maand namelijk de staat er weer op veler verzoek een ouderwetse

Dansavond

binnenkort in dit theater vanaf 20.00 uur!

Back to the 60's 70's en 80s ! nummers van o.a :

Rolling Stones, CCR, Viola Wills Marianne Rosenberg, Bee Gees, Fleetwood Mac, Shocking Blue, Tavares, Los Bravos, Elvis Presley Gloria Gaynor, Abba etc.!

Voor iedereen van 27 tot 72 jaar! Iedereen die wel eens een feestje bij ons heeft meegemaakt weet dat we iedereen aan het dansen krijgen.......

 

Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnenvallen en ter sprake brengen! E-mailen kan natuurlijk ook! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en optredens stuur dan even een mailtje!

Nieuw in Café het Ginneken! Open Podium!

,
band Na het geweldige succes van vorig jaar gaan door in het volgende seizoen met een open podium (avond) die minimaal één keer per maand plaats gaat vinden op de vrijdag avond of de zondagmiddag.

Café het Ginneken biedt u de gelegenheid om uw muziek ten gehore te brengen aan familie vrienden bekenden en liefhebbers.
Speelt u in een bandje of zingt u (al dan niet in een koor) en lijkt het je wel wat neem dan even contact met ons op.
Suggesties? Ideetjes? Niet aarzelen, gewoon even binnen lopen en e-mailen kan natuurlijk ook! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

{rscomments on}

 

Optredens buiten

Besloten Feesten